SZOLGÁLTATÁSAINK

GENERÁL
KIVITELEZÉS

Az Ön problémája legyen a miénk! Munkáink többségét a megbízó által úgy határozzuk meg, hogy a kivitelezés teljeskörű lebonyolításáért mi felelünk.

FÖLD- ÉS
TALAJMUNKÁK

Talajrendezés, alapok ásása és egyéb mélyépítéshez szükséges munkálatok.

ZSALUZÁSI
MUNKÁK

Mint általában az építkezések többségében zsaluzási munkák is felmerülnek. Fontos volt számunkra, hogy átgondoljuk miként tudnánk még hatékonyabbá tenni munkánkat főleg kis, szűk helyeken, ahol a gépi mozgatás elég nehezen megoldható. Több éve találtunk rá a jelenleg is használatos és általunk  forgalmazott  olasz gyártmányú zsalurendszerre. Azóta csökkentek költségeink, sokkal kevesebb idő alatt jelentősen több munkát tudunk kivitelezni. Könnyen használható, kézi erővel is mozgatható Legnotre zsalurenszer. Az egyik legfontosabb jellemzője, amit mi csak úgy hívunk, hogy 3in1 , azaz szinte ugyanazzal a rendszerrel megoldható egy fal, pillér és födém zsaluzása is. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, úgy forduljon hozzánk bizalommal vagy keressen fel honlapunkat a www.legnotre.hu-t.

VASSZERELÉS

Szakképzett csapatunkkal rengeteg vasszerelési munkát tudunk vállalni, akiknek nem okoz gondot a rajz alapján elkészített feladatok elvégzése. Megbízható és precíz munkát adnak  ki a kezükből.